sobota 18. července 2015

Jak to mám s příjmem? / How many calories I eat?

Otázka, nad kterou leží otazník. Pro hubnutí je potřeba příjem snížit a výdej zvýšit, ale děláme to všichni?

Question that we are wondering about. To lose weight you need to eat less and doing sports more but do we do it?


👊

 Pro hubnutí potřebujete snížit příjem a zvýšit výdej, to ví každý, ale málo kdo to tak praktikuje.
 For losing weight you need less calories and doing more sport, everybody knows it, but a lot of people don't do that

1. čím méně kalorií, tím lépe
1. better less calories

Lež! Tímto procesem sice zhubnete velmi rychle, ale trvalejší výsledky Vám to nepřinese.

Lie! You lose weight fast with this process but it won't bring you long-term results.

2. můžu jíst cokoliv, hlavně se musím vejít do 1200 kalorií
2. i can eat whatever I want, more important is to not eat over 1200 calories

Tím, že budete jíst cokoliv do svého vypočítaného příjmu, budete dávat tělu jen to, co vy chcete a ne, to co to tělo potřebuje. Chci říct, že tímto způsoben shodíte, ale nejedná se o tuky, nýbrž o svaly. Nedáváte jim to, co opravdu potřebují, a to jsou především bílkoviny z masa, mléka, jogurtu. Pro vegetariány sója  a vegany místo kravského mléka např. mandlové.

If you will eat any food, you will give your body just what you want but not what your body needs. I want to say that you will lose weight with this way but you won't lose fat but your muscles. You don't give them food they need, that's protein from meat, milk, yogurt. For vegetarians soya and vegans almond milk.

3. nepočítat kalorie, ale hlídat si nutriční hodnoty
3. don't calculate calories, focus on nutrition

Tento způsob je ze všech nejefektivnější. Když budete jíst cokoliv do svého vypočítaného příjmu nebo nebudete jíst vůbec, ani jedno Vám nepomůže v tom, abyste se cítili dobře. Ten pocit štěští přichází z kvalitního jídla. Musíme si hlídat hlavně nutriční hodnoty, abychom svému tělu dávali všechno co potřebuje. Není nutné si to všechno počítat do posledního gramu. Denně jíst ovoce, nejlépe k snídani, maximálně ke svačině, ke každému jídlu bílkoviny v podobě masa nebo vajec a zeleninu, dostatek vlákniny. Nesmíme zapomenout na pitný režim a pravidelný pohyb. Občas se pustit a dopřát si není na škodu, vyrovnáte tím své chutě, i od jídla je potřeba si odpočinout.

This way is the most effective way to lose weight. If you will eat whatever you want or you won't eat anything at all, both of these ways won't help you to feel good. It's not that important to calculate every gram. Eat fruit every day, the best way to eat is for breakfast or snack, prepare every meal with proteins like meat or eggs and veggies, you musn't forget fiber to feel full. We also musn't forget drinking lots of water and moving every day. Sometimes is better to not focus on nutrition and eat everything you are craving, you have to rest from food.

Žádné komentáře:

Okomentovat